Empresa

 

Necessites fer de la teva vida més còmoda i agradable, treballar com un professional en un ambient polit, necessites despreocupar-te de la neteja per un dia o després de qualsevol esdeveniment, els nostres serveis ajudaran a que tot això es faci possible.

IMJ Net és una empresa jove amb més de 25 anys d’experiència dins el sector. Això s’explica ja que actualment encapçala la segona generació de l’empresa familiar, on des de fa 2 anys ens hem adaptat als canvis actuals i mantingut els nostres treballadors. Tenim ganes, iniciativa i empenta per a fer la feina ben feta i aconseguir un creixement i formació continua.

Si cuidem el seu negoci o casa i ens esforcem a satisfer i superar els nostres serveis, a traves d’una relació duradora, aconseguirem cuidar-nos a nosaltres mateixos.

La seva satisfacció és el nostre objectiu

La nostre missió és proporcionar un servei de neteja integral comercial, residencial i puntual, basat amb l’alta qualitat i atenció directe amb el client intentant minimitzar el preu del servei. En fer del tracte amb el client pròxim i al seu abast econòmic, guanyem la seva confiança i fidelitat i així convertir-se en clients de per vida.

Ens comprometem a:

  • Proporcionar servei de qualitat a preus competitius.
  • Professionalitat, satisfacció i orgull dins el nostre mercat.
  • Construir relacions a llarg termini amb els nostres clients.
  • Estabilitat del personal perdurable en cada servei.
  • Mantenir un personal motivat i ben entrenat.

IMJ Net ens estem posicionant per a fer créixer, poc a poc, el nostre negoci. Ser un referent en el sector de la neteja a Girona. Oferint el millor servei possible, intentant liderar l’industria i treballant per construir noves oportunitats per l’economia Gironina i Catalana. Mantenint la nostre missió, el nostre codi ètic i un futur més brillant per la nostre nació.

  • Formem part dels comerços adherits a la moneda virtual RES. Amb un % negociable.
  • Comptem amb una Borsa de Treball de l’empresa Càritas de Girona, segons les necessitats de cada client, per facilitar la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social.